108 STALLE

108 STALLE is subtiel gelegen op een steenworp van Ukkel’s centrum en biedt met een collectie van 8 unieke appartementen een weloverwogen en genuanceerde benadering van het leven in de binnenstad. Met een omhelzende architectuur en royale zichten is dit het ultieme privé toevluchtsoord in een groene stedelijke buurt.

Hippe stedelijke wand

Door toepassing van een ingesnoerde gelijkvloerse verdieping creëerde IMPULS een sokkel waarop het gebouw zich aan zijn omgeving presenteert. De gevel legt de klemtoon op haar vormgevende rol in de stedelijke ruimte. De appartementen verbinden de twee straten waar grote en transparante balkons op uitgeven en het gebouw daardoor van een voorplein voorzien. Het project heeft oog voor het contextuele karakter van de omgeving en vormt een gepaste verbinding met de monumentale gemetselde spoorwegbrug uit 1873.

Interieur

Elk appartement biedt functionele leefruimtes, versterkt door een verfijnd materialenpalet, een veilig individueel adres en een eigen afgesloten garage voor de gemoedsrust. De lay-out van het gebouw wordt ondersteund door duurzaam design; natuurlijk licht, dwarsventilatie en vloerverwarming zijn standaard aanwezig.

Locatie

Meer informatie